Inrichten ADVOX

Omschrijving

Voor ADVOX Advocaten mochten we de inrichting van hun nieuwe kantoren te Antwerpen uitvoeren. Op de gelijkvloerse verdieping werden een meeting room met veel kasten en een receptie geplaatst. De kasten lopen naadloos van muur tot muur en van vloer tot plafond. De breedte van elke reeks kasten werd bepaald door de totale breedte waardoor een strak lijnenspel ontstond. Ook het binnenwerk voor stockage van klapstoelen werd door ons uitgevoerd. Onzichtbaar in de kastenwand werd ook een kleine keuken met twee koelkasten gemaakt. Afgesloten is er in deze ruimte niets meer dan strakke witte deuren met ingefreesde handgrepen. Verder veranderden we de draairichting van een oude deur. Op de tweede verdieping werd een Co Working Space ingericht. Hiervoor maakten we een lange zwevende tafel waarin de data voorzieningen verwerkt werden. Alles strak wit.
Klant:
ADVOX Advocaten
Opdrachtgever:
ADVOX Advocaten
Locatie:
Antwerpen
Beurs:
/
Scroll naar top